Referat: Lohärads IF - Sunnersta AIF Grön

Sunnersta börjar chockerande bra och har mycket mer pigga ben än oss.
Första halvlek är det bara att erkänna att vi var skapligt utspelade.
Sunnersta hade enormt bollinnehav och skapade hörna på hörna.
Trots det så står det 0-0 i halvtid. Det var vi tacksamma för.
I andra halvlek kliver vi lite tightare på motståndarna men vi har enormt svårt att hålla i bollen och det blir mest simpla långbollar på Max som dock är nära att rinna igenom några gånger. Sunnersta tar ledningen på en simpel boll som rinner igenom hela vårt lag, fullt rättvisst fast det var flyt i det avslutet. Även om vi lyfter oss rejält och ger Sunnersta en match i andra halvlek så får vi inte igång vårt spel och Sunnersta känner sig nog aldrig riktigt hotade. De gör sen också 2-0 i slutminuterna när de vinner en duell utanför vårt straffområde och behärskat avslutar i mål.

Vi vet hur himla bra Sunnersta P98 är, nu vet vi också hur otroligt bra Sunnersta P99 är. Vilken spets och vilken bredd. 2 st så bra lag i Aroscupen gör att jag ger Sunnersta P99 titeln Upplands Stolthet! Vi får åka hem och slicka såren och fundera vad vi kan göra för att ta tillbaka den titeln från dom.